Mijn Kliniek Header rest

Afspraak maken

MijnKliniek heeft een telefonisch afsprakencentrum waar u terecht kunt met al uw vragen over het maken van een afspraak.

U met ons een telefonisch een afspraak maken op tel: 085 1052004

MA – VR       09.00 – 17:30

ZA – ZO         gesloten

 

Overige vragen kunt u stellen via ons contactformulier. Medewerkers van MijnKliniek zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om uw vraag te beantwoorden

Verwijzing

Voor alle behandelingen die binnen de basisverzekering vallen, heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of behandelend arts, vóórdat u een afspraak bij ons kunt maken. Deze verwijzing is nodig om de kosten vergoed te krijgen door uw zorgverzekeraar.

 

Verhinderd

Bent u onverwacht verhinderd? Neem dan uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op. We kunnen uw afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid bieden uw plaats in te nemen. De kliniek is bereikbaar op telefoonnummer: 085-1052004. Helaas zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen wanneer je je afspraak na deze tijd annuleert of wanneer u niet op de afgesproken tijd verschijnt. Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen?