Menu
Onze medewerkers
Mijn Kliniek is klaar voor de zorg van morgen

Medewerkers Mijn Kliniek


Paula de Ruiter
Directeur

Paula de Ruiter is de oprichter van MijnVaatKliniek. Ze werkt al jaren als physician assistant op de afdeling vaatchirurgie van een groot Haags ziekenhuis. Daar viel het haar op dat de zorg ‘best handiger’ georganiseerd kan worden. ,,Ik ben iemand die zich altijd afvraagt waarom de dingen gaan zoals ze gaan.” Naast haar werk in het ziekenhuis, zette ze in 2018 MijnVaatKliniek op, dat los van het ziekenhuis vaatzorg biedt. Net zo goed, maar wel dichterbij, sneller en goedkoper. Paula de Ruiter is behalve directeur ook vaatlaborant bij MijnVaatKliniek. Daarnaast werkt ze nog steeds als physician assistant bij Haaglanden Medisch Centrum.


Angelique van der Wiel
Office manager

MijnVaatKliniek kan niet zonder Angelique. Ze is de spin in het web, de rots in de branding. Angelique zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Ze neemt de telefoon op, zorgt ervoor dat de voorraden worden aangevuld en ze plant afspraken in, om maar een paar onmisbare taken te noemen. Elke patiënt die ooit het nummer van MijnVaatKliniek heeft gedraaid, kent haar opgeruimde stem. Ze staat hen met plezier te woord. ,,Een groot deel van onze patiënten is wat ouder. Ze zijn dankbaar als ik alles rustig en duidelijk uitleg. Het hoeft allemaal niet zo gehaast. Daar kan ik goed mee overweg.” Sommige patiënten moeten wennen aan het idee dat ze niet naar het ziekenhuis hoeven voor het onderzoek. ,,Die zijn verbaasd, dit is iets nieuws. Als ze ons eenmaal kennen, vinden ze het fijn dat ze zo snel de uitslag krijgen.” Angelique werkte voorheen in een callcenter en als begeleider op een woongroep in een zorginstelling. Wat ze zo leuk vindt bij MijnVaatKliniek? ,,Het is mooi om mee te bouwen aan betere zorg. Ook fijn is dat wij klein en persoonlijk zijn, omdat we in de huisartsenpraktijk zitten. Je hoeft niet op zoek naar afdeling 636 in zo’n groot, klinisch ziekenhuis.”

WhatsApp Image 2021-02-04 at 11.08.57

Inge Verbeek
Boekhouding/communicatie

Heeft u een vraag over uw factuur? Inge weet het antwoord en zit tijdens kantooruren voor u klaar. U kunt haar mailen en als u wilt belt ze zo snel mogelijk terug. Onze boekhouder Inge beantwoordt alle vragen graag. Vaak gaan die over de betaling van de factuur, zegt ze. ,,Onze zorg wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar, maar de patiënt moet de vergoeding zelf aan ons overmaken. Omdat we nog geen contract hebben met een zorgverzekeraar, kunnen we hem niet direct doorsturen. We geven iedereen een brief mee waar in staat hoe dit werkt, maar niet iedereen ziet dat.” Meer informatie vindt u hier. Behalve met de boekhouding houdt Inge zich bezig met marketing en communicatie bij Mijn Kliniek. Twee uitersten, lacht ze. ,,Het ene gaat over cijfers, het andere is creatief.” Ze deelt onder meer de nieuwtjes rond Mijn Kliniek via sociale media. Mijn Kliniek is een mooie organisatie om voor te werken, vindt de Westlandse. ,,De visie van Mijn Kliniek is dat je de zorg prettiger kunt maken voor de patiënt. Die wil ik graag ondersteunen.”

1WhatsApp Image 2021-02-04 at 10.58.38