Menu
Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid


Wij willen uw patiënten persoonlijke, betrouwbare en veilige zorg bieden. Om dit te garanderen werken wij volgens alle eisen die ook aan ZBC’s worden gesteld. In de praktijk betekent dit dat er volgens vastgestelde afspraken wordt gewerkt en dat er een systeem bestaat van continu verbeteren. Alle dagelijkse procedures, werkwijzen, medische handelingen en controles hierop staan vastgelegd in kwaliteitshandboeken.


Alle diagnostiek en behandelingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Mijn Kliniek werkt evidence based. Dit houdt in dat er volgens landelijke richtlijnen gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek wordt gewerkt. Mijn Kliniek werkt samen met ziekenhuizen/medisch specialisten die aantoonbaar kwalitatief goede zorg kunnen leveren en werkt intensief samen om op het hoogst mogelijke niveau om kwaliteit van zorg aan te kunnen bieden aan de patiënt

Mijn-Kliniek heeft een continue kwaliteitsborging door:

  • Ervaren Physisian assistants en vaatlaboranten
  • Nauw samenwerken met vaatchirurgen
  • Onderwijs
  • MDO casuistiek bespreking
  • Achterwacht functie vaatchirurg acute zorg

Omdat wij een startende onderneming zijn beschikken wij nog niet over de beschikbare keurmerken die hiervoor gelden. We zullen onze keurmerken publiceren op de site zodra we deze hebben ontvangen.

Wilt u meer weten over kwaliteit en veiligheid van Mijn Kliniek? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.