Menu
Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid


Wij willen uw patiënten persoonlijke, betrouwbare en veilige zorg bieden. Om dit te garanderen werken wij volgens alle eisen die ook aan ZBC’s worden gesteld. In de praktijk betekent dit dat er volgens vastgestelde afspraken wordt gewerkt en dat er een systeem bestaat van continu verbeteren. Alle dagelijkse procedures, werkwijzen, medische handelingen en controles hierop staan vastgelegd in kwaliteitshandboeken.


Alle diagnostiek en behandelingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Mijn Kliniek werkt evidence-based. Dit houdt in dat er volgens landelijke richtlijnen, die zijn gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek, wordt gewerkt. Mijn Kliniek werkt intensief samen met ziekenhuizen/ medisch specialisten die aantoonbaar kwalitatief goede zorg kunnen leveren om de beste zorg zorg aan te kunnen bieden aan de patiënt.

Mijn Kliniek heeft een continue kwaliteitsborging door:

  • Ervaren physician assistants en vaatlaboranten
  • Nauwe samenwerking met vaatchirurgen
  • Onderwijs
  • MDO-casuïstiekbespreking
  • Achterwachtfunctie vaatchirurg acute zorg

Omdat wij een startende onderneming zijn, beschikken wij nog niet over de beschikbare keurmerken die hiervoor gelden. We zullen onze keurmerken publiceren op de site zodra we deze hebben ontvangen.

Wilt u meer weten over kwaliteit en veiligheid van Mijn Kliniek? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.