Menu
Afspraak maken
Goede zorg doe je samen!

Afspraak maken

In verband met de actuele ontwikkelingen rondom het Corona Virus zijn wij vanaf heden tot 31 maart alleen voor spoed afspraken geopend. Voor overleg kunt u met ons afspraken centrum bellen. Telefonische consulten zullen gewoon doorgaan. Wij houden de ontwikkelingen vanuit het RIVM goed in de gaten en zullen bij veranderingen in het beleid het op de website melden.


MijnKliniek heeft een telefonisch afsprakencentrum waar u terecht kunt voor het maken van een afspraak.

U met ons een telefonisch een afspraak maken op tel: 085 1052004

MA – VR 09.00 – 17:30
ZA – ZO gesloten

Voor maken voor een afspraak is het handig als u de volgende gegevens binnen uw bereik heeft

  • Uw verzekeringsgegevens
  • Uw verwijsbrief/nummer naar MijnKliniek

Verwijzing

Voor alle behandelingen die binnen de basisverzekering vallen, heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts of behandelend arts, vóórdat u een afspraak bij ons kunt maken. Deze verwijzing is nodig om de kosten vergoed te krijgen door uw zorgverzekeraar.

Overige vragen kunt u stellen via ons contactformulier. Medewerkers van MijnKliniek zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen om uw vraag te beantwoorden

Om uw afspraak soepel te laten verlopen graag de volgende gegevens meenemen:

  • Een geldig legitimatie bewijs
  • U verzekeringspasje
  • Een lijstje met medicijnen die u gebruikt
  • Een overzicht van eventuele eerdere operaties/behandelingen aan uw bloedvaten

Het is raadzaam om vooraf te bedenken wat u met ons wilt bespreken, als u uw vragen vooraf opschrijft kunnen we daar gericht antwoord op geven.

Verhinderd

Bent u onverwacht verhinderd? Neem dan uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op. We kunnen uw afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid bieden uw plaats in te nemen. De kliniek is bereikbaar op telefoonnummer: 085-1052004. Helaas zijn wij genoodzaakt de kosten van het consult in rekening te brengen wanneer u uw afspraak na deze tijd annuleert of wanneer u niet op de afgesproken tijd verschijnt. Aan een consult zijn € 50,- consultkosten verbonden.