Praktijkassistente met ervaring in de zorgadministratie

Wie zoeken wij?

Voor onze locatie in ’s Gravenzande, zijn wij ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een enthousiaste praktijkassistente. Het liefst met ervaring in de zorgadministratie. Bij geschiktheid is de mogelijkheid voor een verlenging.

Wat ga je doen?

Bij Mijn VaatKliniek werk je zelfstandig in een gezellig klein team. Je bent verantwoordelijk om het spreekuur zelfstandig voor te bereiden voor de arts. Je geeft patiënten de nodige uitleg over het onderzoek en werkt de administratie rond patiëntendossier volledig uit. Dit houdt in dat je ondersteuning biedt bij de registratie en verwerking van de geleverde zorg in het EPD-systeem. Je zorgt voor het indienen van declaraties bij patiënt en behandelaar en heb hier de eindcontrole op. Kortom de volledige facturatie en verwerking hiervan.

Wat houdt dat precies in?

Concreet betekent dit dat je het eerste aanspreekpunt bent voor de patiënt en je zorgt dat ze vriendelijk te woord worden gestaan. Je plant de patiënt in voor de juiste afspraak, bij de juiste arts op de juiste locatie.

Je zorgt tevens voor het indienen van declaraties  bij patiënt, behandelaar en zorgverzekeraar en heb hier de eindcontrole op. Kortom de volledige facturatie en verwerking hiervan.

Wat heb jij?

  • Passie voor zorg
  • Ervaring en affiniteit met administratieve zorgprocessen
  • Communicatief vaardig en vind het leuk om patiënten te helpen.
  • Goede kennis en beheersing van het Microsoft office (Excel, Word).
  • Accuraat en cijfermatig onderlegd.

Wat hebben wij?

Lekkere koffie en op vrijdag een (lunch) wandeling op de markt! Maar natuurlijk ook een prima (marktconform) salaris. Daarnaast kom je te werken in een leuk gezellig team.

Het aantal uren dat je wilt werken is in overleg. Standaard werkdagen zijn woensdag en vrijdag.

We zien je sollicitatie en CV graag tegemoet op info@mijn-kliniek.nl t.av. W. de Zeeuw. Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen: 085 1052004