Menu
Mijn Kliniek
Subtitel onderaan

Hoogwaardige service bij de huisarts met
dezelfde kwaliteit als in het ziekenhuis

De zorg rondom u als patiënt is voortdurend in beweging. Binnen alle vakgebieden zijn zorgverleners, ziekenhuisorganisaties en overheid voortdurend opzoek naar een manier om u als patiënt te voorzien van de juiste zorg, op de juiste plek voor nu en in de toekomst. MijnKliniek is een  voorbeeld van deze ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. MijnKliniek is een jonge organisatie die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van patiënten met vaatproblemen.

Binnen MijnKliniek werken gecertificeerde medewerkers met jaren lange ervaring binnen het ziekenhuis op het gebied van vaatproblemen zoals “ etalage benen”, spataderen en verwijdingen van de slagaderen (aneurysma’s). Al onze medewerkers werken intensief samen met de medisch specialisten van het ziekenhuis.
Een van de mogelijkheden om de zorg voor u als patiënt anders in te richten, is om de diagnostiek ( het onderzoek)  in combinatie met de daaraan verbonden uitslag bij u in de buurt aan te bieden in plaats van in het ziekenhuis.

Het voordeel is dat u binnen een half uur de diagnose ontvangt en het juiste behandelplan waardoor u in de meeste gevallen niet meer naar het algemene ziekenhuis hoeft af te reizen. U kunt zelf of samen met de begeleiding van uw huisarts of praktijkondersteuner het behandeltraject doorlopen.
Mocht het toch noodzakelijk zijn om behandeld te worden door een medisch specialist dan kunnen de zorgverleners binnen MijnKliniek door de samenwerkingsafspraken u snel op de juiste plek binnen het ziekenhuis krijgen. We streven naar een samenwerking met alle ziekenhuizen in uw regio. Het Vaatonderzoek Bij ons kunt u terecht voor vaatonderzoek en ontvangt daarna de diagnose en het behandelplan. U huisarts kan ook alleen het onderzoek aanvragen, dan bespreekt u de uitslag hiervan met uw huisarts. Onder andere van de arteriën (slagaders) en van de venen (aders)

• One stop shop, direct uitslag door  specialist of physician assistant vaatchirurgie.

• Wachttijd minder dan 5 werkdagen

• Dezelfde kwaliteit van het onderzoek  als in het ziekenhuis

• Bij indicatie voor behandeling: korte lijn  met het ziekenhuis en direct op de  juiste plek wanneer nodig

Historie

In oktober 2018 is MijnKliniek gestart bij verschillende huisartsenpraktijken in Den Haag. Sinds maart 2019 zijn wij ook gevestigd in het Westland bij een huisartsenpraktijk.