Hoogwaardige zorg om de hoek met dezelfde kwaliteit als in het ziekenhuis

De zorg rondom u als patiënt is voortdurend in beweging. Binnen alle vakgebieden zijn zorgverleners, ziekenhuisorganisaties en overheid voortdurend op zoek naar een manier om u als patiënt te voorzien van de juiste zorg op de juiste plek, voor nu en in de toekomst. Dat houdt in: dichtbij als het kan en alleen verder weg als het moet. Mijn Kliniek is een voorbeeld van deze ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg. Mijn Kliniek is een jonge organisatie die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van patiënten met vaatproblemen.

In een half uur

Binnen Mijn Kliniek werken gecertificeerde medewerkers met jarenlange ervaring binnen het ziekenhuis op het gebied van vaatproblemen, zoals  ‘etalagebenen’, spataderen en verwijdingen van de slagaderen (aneurysma’s). Al onze medewerkers werken intensief samen met de medisch specialisten van het ziekenhuis.
Een van de mogelijkheden om de zorg voor u als patiënt dichterbij te brengen, is om de diagnostiek (het onderzoek) in combinatie met de daaraan verbonden uitslag bij u in de buurt aan te bieden in plaats van in het ziekenhuis. Dat heeft als voordeel dat u binnen een half uur de diagnose en het juiste behandelplan ontvangt, waardoor u in de meeste gevallen niet meer naar het algemene ziekenhuis hoeft af te reizen. U kunt zelf of onder begeleiding van uw huisarts of praktijkondersteuner het behandeltraject doorlopen.
Mocht het toch noodzakelijk zijn om behandeld te worden door een medisch specialist, dan kunnen de zorgverleners binnen Mijn Kliniek door de samenwerkingsafspraken u snel op de juiste plek binnen het ziekenhuis krijgen. We streven naar een samenwerking met alle ziekenhuizen in uw regio.

Het vaatonderzoek

Bij ons kunt u terecht voor vaatonderzoek, waarna u direct de diagnose en het behandelplan ontvangt. Uw huisarts kan ook alleen het onderzoek aanvragen, dan bespreekt u de uitslag hiervan met uw huisarts.

• One stop shop, direct uitslag door  specialist of physician assistant vaatchirurgie.

• Wachttijd minder dan 5 werkdagen

• Dezelfde kwaliteit van het onderzoek  als in het ziekenhuis

• Bij indicatie voor behandeling: korte lijn  met het ziekenhuis en direct op de  juiste plek wanneer nodig

Historie

In oktober 2018 is MijnKliniek gestart bij verschillende huisartsenpraktijken in Den Haag. Sinds maart 2019 zijn wij ook gevestigd in het Westland bij een huisartsenpraktijk.